Spelregels tijdens de training

• 17:45 uur aanwezig, Trainen van 18:00 uur tot 19:00 uur basis twirl iedereen!
  • Ouders en onbevoegden graag ook uiterlijk 18:00 uur uit de zaal zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de tijd.
  • Zodra de training begonnen is blijft iedereen in de zaal en bij de les.
  • Mobiele telefoons zijn VERBODEN tijdens de lessen, uitgezonderd voor Docenten.
  • Wanneer de basis volgens instructie correct is, wordt er een showtraining gestart.
  • Showtraining vindt plaats van 19:00 uur tot 20:00 uur. Alleen van toepassing indien basis training volledig voltooid is.
  • Bij verhindering wordt er op tijd afgebeld/appt/smst bij Mandy (telefoonnummer wordt bij inschrijving aan u afgegeven).
  • Bij vragen en/of problemen kan er gemailt worden naar secretariaat@twirlverenigingfocus.nl,
    Je ontvangt een bevestiging wanneer je e-mail is ontvangen en zal binnen een week worden besproken binnen het bestuur. Indien urgent kan dit ook worden besproken met Bestuur en/of Instructie voor of na de lessen.
  • Twirlvereniging Focus is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van uw persoonlijke eigendommen. Waardevolle spullen kunt u ten alle tijde in bewaring geven bij instructie en/of bestuur.

Spelregels tijdens wedstrijden

• Inschrijven kan pas na betaling.
  • Niemand rijdt met een lege auto. Wij carpoolen
  • Iedereen zorgt voor eigen eten en drinken etc.
  • Aangewezen trainster is verantwoordelijk voor het in-trainen, omkleden, haar, make-up en uiteraard het tijdstip waarop dit gebeurt. Panty’s, Spelden, Elastiekjes, Haarlak etc. dient iedereen ZELF MEE TE NEMEN!!!!
  • Indien geen panty’s zijn deze te koop bij Melissa voor € 3,00 per stuk.
  • Ouders in de kleedruimte zijn niet toegestaan, uitgezonderd geld hier het bestuur, deze hebben ten allen tijde toegang tot de kleedruimte’s in geval van nood!
  • Bij het naar buiten treden van Twirlvereniging Focus laten wij ons niet negatief uit over anderen, hebben wij respect voor anderen, hun keuzes hun shows.
  • Na een optreden worden alle jurkjes NETJES op hangertjes gehangen en ingeleverd , en wordt het niet op de grond gegooid!!! (Mits als u uw eigen jurkjes mee hebt, dan betreft het uw eigen verantwoording.)
  • Baton’s worden uitsluitend gebruikt in de trainingsruimte en op de wedstrijdvloer. Het is NIET toegestaan om te spelen met je baton op de tribune.